Sobre nosaltres

Som una empresa dedicada des de fa 30 anys a la reparació de planxa i pintura de tot tipus de vehicles, basant-nos en l’ús tant de les tècniques tradicionals com de les noves i modernes tecnologies. Actualment estem ubicats a unes instal·lacions de 1.400m2 al polígon industrial. El nostre objectiu com empresa dedicada a l’automòbil és la reparació i restauració de carrosseries de vehicles (es tracti de camions, furgonetes, motos, turismes,…) fent ús de tot els recursos a l’abast avui en dia com són la bancada amb sistema de mesurament electrònic, soldadura de punts, nous sistemes de pintura (a l’aigua, industrials, …), nous processos de rehabilitació de carrosseria i/o la soldadura de plàstics.

Oferim els nostres serveis mitjançant un equip professional format per sis persones. La plantilla s’estructura en una persona a administració, encarregada de la gestió, compatibilitat i les finances, i sis operaris, entre els quals hi trobem quatre tècnics i un aprenent en pràctiques. Addicionalment, disposem de 3 vehicles de cortesia a l’abast dels clients del taller.

La nau ocupa una superfície de 1.400m2 distribuïts en 1.000m2 interiors, habilitats i equipats amb els diferents equips especialitzats, i 400m2 exteriors, que complementen el desenvolupament diari del taller. L’espai interior es distribueix en diferents àrees especialitzades, equipades amb maquinària i utillatge de màxima qualitat. L’equip humà i els recursos tècnics conjuntament amb els anys d’experiència en el sector és la garantia d’un resultat i servei de confiança.

taller de planxa i pintura a llagostera
taller de planxa i pintura a llagostera
taller de planxa i pintura a llagostera

Contacta amb nosaltres

Teniu alguna pregunta, dubte o notícia? Sis plau, utilitzeu el formulari, telèfon o vingui a veure’ns i el nostre equip de professionals s’encarregarà de resoldre els seus dubtes.

No oblidis indicar el teu nom i el teu número de telèfon per que et puguem tornar la resposta el més aviat possible.